Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

lunes, 3 de abril de 2017

Tercera prova de la Copa 2017
Els 107 equips de cotxes i dos equips de motos que van prendre la sortida des d'Olot, van recórrer més de 370 quilòmetres en la seva majoria per carreteres de la Garrotxa i l'Empordà repartits en 14 trams cronometrats. En aquesta ocasió, la primera posició de la general va ser  per a un equip de categoria de Clàssics. Joan Pedragosa i Josep Beltri (BMW E21) van quedar per davant de Juan Redó i Toni Moragas (Volvo Amazon), guanyadors en la categoria d'Històrics. Van completar el podi  de la general i com a segons entre els Clàssics, Jordi de Mingo i Elena Domènech (Porsche 911). També amb Porsche 911, David Nogareda i Sergi Giralt van ser els segons en categoria Històrics, i l'equip format per Jaume Llopis i Miquel Molist (Renault 12), tercers. Els andorrans José Mª Álvarez i Rubén Fontrodona (VW Golf) van acabar tercers de la categoria de Clàssics. L'equip millor classificat entre els Youngtimers va ser el format per Jordi Tarrago i Xavi Téllez (VW Golf), seguits de Nasi Claret i Mireia Llansó (Citroën Visa) i com a tercers Xavi Fernández  i Xavier Fernández (Suzuki Swift). El millor equip de motos va ser el format per Francés Costa i Miquel Pumarola (Honda XL600).

Los 107 equipos de coches y dos equipos de motos que tomaron la salida desde Olot, recorrieron más de 370 kilómetros en su mayoría por carreteras de la Garrotxa i l'Empordà repartidos en 14 tramos cronometrados. En esta ocasión, la primera posición de la general fue  para un equipo de categoría de Clásicos. Joan Pedragosa y Josep Beltri (BMW E2) quedaron por delante de Juan Redó y Toni Moragas (Volvo Amazon), ganadores en la categoría de Históricos. Completaron el pódium  de la general y como segundos entre los Clásicos, Jordi de Mingo y Elena Domènech (Porsche 911). También con Porsche 911, David Nogareda y Sergi Giralt fueron los segundos en categoría Históricos, y el equipo formado por Jaume Llopis y Miquel Molist (Renault 12), terceros. Los andorranos José Mª Álvarez y Rubén Fontrodona  (VW Golf) acabaron terceros de la categoría de Clásicos. El equipo mejor clasificado entre los Youngtimers fue el formado por Jordi Tarrago y Xavi Téllez (VW Golf), seguidos de Nasi Claret y Mireia Llansó (Citroën Visa) y como terceros Xavi Fernández  y Xavier Fernández (Suzuki Swift). El mejor equipo de motos fue el formado por Francés Costa y Miquel Pumarola  (Honda XL600).

Les 107 équipements de voitures et deux équipements de motos ont pris la sortie depuis Olot, ils vont parcourir plus de 370 kilomètres en sa plupart pour des routes de la Garrotxa et l'Empordà répartis en 14 trams chronométras. En cette occasion, la première position de la générale a été  pour un équipement de catégorie de Classiques. Joan Pedragosa et Josep Beltri (BMW E21) sont resté pour devant de Juan Redo et Toni Moragas (Volvo Amazon), gagnants en la catégorie d'Historiques. Ils vont compléter le podi  de la générale et comme des secondes entre les Classiques, Jordi de Mingo et Elena Domènech (Porsche 911). Aussi avec Porsche 911, David Nogareda et Sergi Giralt ont été les secondes en catégorie Historiques, et l'équipement formé pour Jaume Llopis et Miquel Molist (Renault 12), troisièmes. Les andorrans José Mª Álvarez et Rubén Fontrodona (VW Golf) ont fini troisièmes de la catégorie de Classiques. L'équipement mieux classé entre les Youngtimers a été le format pour Jordi Tarrago et Xavi Téllez (VW Golf), suivis de Nasi Claret et Mireia Llansó (Citroën Visa) et comme troisièmes Xavi Fernández  et Xavier Fernández (Suzuki Swift). Le meilleur équipement de motos a été le format pour Francés Costa et Miquel Pumarola (Honda XL600).

Resultats