Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

viernes, 23 de septiembre de 2016

Cinquena prova de la Copa 2016


La gran remuntada de l'equip Giralt / Alsina (VW Golf) els va portar en l'última secció de la dotzena a la primera posició del ral·li, seguits de Armadans / Vives (Porsche 911)  i Fortuny / Jiménez (Lancia Beta). El bon treball de tota la jornada va portar a Morlans / Quiles (Renault 5) a alçar-se en primera posició entre els amateurs, seguits de Faro / Codinach (VW Golf) i Pedragosa / Beltri (BMW E21). Amb aquesta prova es donava per finalitzada la cinquena edició de la Copa, que novament torna a trencar records de participació amb més de 150 equips inscrits entre les cinc proves que formen el campionat.

La gran remontada del equipo Giralt / Alsina (VW Golf) les llevó en la última sección de la doceava a la primera posición del rally, seguidos de Armadans / Vives (Porsche 911)  y Fortuny / Jiménez (Lancia Beta). El buen trabajo de toda la jornada llevo a Morlans / Quiles (Renault 5) a alzarse en primera posición entre los amateurs, seguidos de Faro / Codinach (VW Golf) y Pedragosa / Beltri (BMW E21). Con esta prueba se daba por finalizada la quinta edición de la Copa, que nuevamente vuelve a romper records de participación con más de 150 equipos inscritos entre las cinco pruebas que forman el campeonato.


La grande remontée de l'équipement Giralt / Alsina (VW Golf) les a porté en la dernière section de la douzaine à la première position du rallye, suivis de Armadans / Vives (Porsche 911)  et Fortuny / Jiménez (Lancia Beta). Le bon travail de toute la journée a porté à Morlans / Quiles (Renault 5) à se lever en première position chez les amateurs, suivis de Faro / Codinach (VW Golf) et Pedragosa / Beltri (BMW E21). Avec cette preuve se donnait pour finalisée la cinquième édition de la Coupe, qui recommence à battre  des records de participation avec plus de 150 équipes inscrites entre les cinq preuves qui forment le championnat.

Resultats