Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

miércoles, 25 de mayo de 2016

Quarta prova de la Copa 2016

Aquest any l'equip organitzador del Vallespir Retro Courses va decidir posar l'epicentre del ral·li a Boulou. Els trams del diumenge van decidir les primeres posicions, l'equip Vilar-Taus (opel Kadett) va arribar com a primer a Boulou, seguits de Pla-Ferrer (VW Golf) i en tercera posició Fortuny-Jiménez (lancia Beta). A la categoria Amateur, dominació del equips de l'Empordà, Pedragosa-Beltri (BMW E21) van acabar primers, seguits de Font-Collomer (Seat 1430) i Bustins-Trull (VW Golf). Tots els protagonistes de la Copa esperen impacients el final que tindrà lloc a Osona, el pròxim 19 de novembre.

Este año el equipo organizador del Vallespir Retro Courses decidió poner el epicentro del rally en Boulou. Los tramos del domingo decidieron las primeras posiciones, el equipo Vilar-Taus (Opel Kadett) llego como primero a Boulou, seguidos de Pla-Ferrer (VW Golf) y en tercera posición Fortuny-Jiménez (Lancia Beta). En la categoría Amateur, dominación de los equipos de l'Emporda,  Pedragosa-Beltri (BMW E21) acabaron primeros, seguidos de Font-Collomer (Seat 1430) y Bustins-Trull (VW Golf). Todos los protagonistas de la Copa esperaban impacientes el final que tendrá lugar en Osona, el próximo 19 de noviembre.

Cette année l’équipe organisatrice de Vallespir Rétro Courses décidèrent de poser l’épicentre du rallye au Boulou. Les secteurs du dimanche ont décidé les premières positions, l'équipe Vilar-Taus (Opel Kadett) est venu en tant que premier Boulou, suivi par Pla-Ferrer (VW Golf) et troisième Fortuny- Jiménez (Lancia Beta). Dans la catégorie amateur, domination sans partage des équipages de l’Emporda, Pedragosa-Beltri (BMW E21) a terminé premier, suivi par Font-Collomer (Seat 1430) et Bustins-Trull (VW Golf). Tous les protagonistes de la Coupe attendent avec impatience la finale qui se déroulera à Osona, le 19 novembre prochain.

Résultats:

http://vrc66.org/spip.php?rubrique142&lang=fr