Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

sábado, 26 de mayo de 2018

Tercera prova de la Copa 2018


Un cap de setmana intens i amb una participació de luxe, a la qual no han faltat els equips capdavanters de la Copa. José Manuel López i Gerard Ferrer amb VW Scirocco en la categoria de clàssics, han guanyat el seu segon ral·li de la temporada. Lluís Palli i Guillem Buscarons amb Mini Cooper s'han alçat fins a la segona posició, sent els primers entre els històrics i completant el podi, Juan Pedro García i Sergi Giralt amb Autobianchi A112, que s'afermen en la primera posició dels Youngtimers.

Un fin de semana intenso y con una participación de lujo, en la que no han faltado los equipos punteros de la Copa. José Manuel López y Gerard Ferrer con VW Scirocco en la categoría de clásicos, han ganado su segundo rally de la temporada. Lluís Palli y Guillem Buscarons con Mini Cooper se han alzado hasta la segunda posición, siendo los primeros entre los históricos y completando el pódium, Juan Pedro García y Sergi Giralt con Autobianchi A112, que se afianzan en la primera posición de los Youngtimers.

Un week-end intense et avec une participation de luxe, à laquelle n'ont pas manqué les équipements pionniers de la Coupe. José Manuel López et Gerard Ferrer avec VW Scirocco en la catégorie de classiques, ils ont gagné son second rallié de la saison. Lluís Palli et Guillem Buscarons avec Mini Cooper s'ont levé jusqu'à la deuxième position, en étant les premiers entre les historiques et en complétant le podium, Juan Pedro García et Sergi Giralt avec Autobianchi À112, qui s’affirment sur la première position des Youngtimers.


+Resultats