Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

jueves, 7 de septiembre de 2017

Cinquena prova de la Copa 2017Els 99 equips de cotxes i 8 equips de motos que van prendre la sortida des de Manlleu van recórrer gaire be  340 quilòmetres totals, dels quals 190 van ser cronometrats repartits en 10 trams "mundialistes" que van fer gaudir als participants d'aquest ral·li. En aquesta ocasió, la primera posició de la general va ser  per a un equip de fèmines format per Tere Armadans i Anna Vives amb Porsche 911 a la categoria de Youngtimers , seguides d' aprop pels dominadors a la categoria de Historics, David Nogareda i Sergi Giralt, també amb Porsche 911.  Van completar el podi de la general Josep Morlans i Oscar Quiles amb Renault 5 GT.  En la categoria Clàssics, els guanyadors van ser la parella formada per Jordi De Mingo i Elena Domènech. I els millors entre les motos han estat Jordi Martí i Xavier Tibau amb Honda Africa Twin. Amb aquesta prova es dona per finalitzada la sisena edició de la Copa.

Los 99 equipos de coches y 8 equipos de motos que tomaron la salida desde Manlleu recorrieron casi 340 kilómetros totales , de los cuales 190 fueron cronometrados repartidos en 10 tramos "mundialistas" que hicieron disfrutar a los participantes de este rally.  En esta ocasión, la primera posición de la general fue para un equipo de féminas formado por Tere Armadans y Anna Vives con Porsche 911 de la categoría de Youngtimers   , seguidas muy de cerca por los dominadores de la categoría Históricos, David Nogareda y Sergi Giralt, también con Porsche 911. Completaron el pódium de la general  Josep Morlans i Oscar Quiles con Renault GT. En la categoría Clásicos, los ganadores  fueron la pareja formada por Jordi De Mingo i Elena Domènech. Y los mejores entre las motos fueron Jordi Martí i Xavier Tibau con Honda África Twin. Con esta prueba se da por finalizada la sexta edición de la Copa.


Les 99 équipes de voitures et 8 équipes de motos qui ont pris la sortie depuis Manlleu ont parcouru presque 340 kilomètres totaux, desquels 190 ont été chronométrés distribués dans 10 sections "mondialistes" qui ont fait profiter des participants de ce rallye. Dans cette occasion, la première position du général est allée sur une équipe de femmes formée par Tere Armadans et Anna Vives avec Porsche 911 de la catégorie d'Youngtimers, suivis très de près par les dominateurs de la catégorie Historiques, David Nogareda y Sergi Giralt, aussi avec Porsche 911. Ils ont complété le podium de général Josep Morlans i Oscar Quiles avec Renault GT. Dans la catégorie les Classiques, les gagnants ont été la paire formée par Jordi De Mingo i Hélène Domènech. Et les meilleurs entre les motos ont été Jordi Martí i Xavier Tibau avec la Honda Afrique Twin. Contre cette épreuve la sixième édition de la Coupe se considère comme terminée.