Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

lunes, 29 de febrero de 2016

Segona prova de la Copa 2016


Amb una participació de 94 cotxes i dos equips de motos, els equips van prendre la sortida des de Roda de Ter per realitzar més de 350 quilometres totals, dels quals, gaire bé, 240 van ser cronometrats y repartits en tretze trams. Jordi de Mingo i Elena Domenech (Porsche 911) van ser els guanyadors, seguits del Renault 5 de Joan Roger i Juan Torres. La tercera posició va ser pels germans Pep i Jordi Vives (Opel Kadett), que els aferma al campionat de la Copa. En quant a la categoria Amateurs, José Morlans i Oscar Quiles (Renault 5) van ser els vencedors, a la segona posició Juan Gracia i Juan Fernández (Seat 600). La tercera posició de  José Pedragosa i Jose Beltri (BMW E21) els dona més marge de punts a la Copa.

Con una participación de 94 coches  y dos equipos de motos, los equipos tomaron la salida desde Roda de Ter para realizar más de 350 km totales, de los cuales, casi 240 fueron cronometrados  y repartidos en trece tramos. Jordi de Mingo y Elena Domenech (Porsche 911) fueron los ganadores, seguidos del Renault 5 de Joan Roger y Juan Torres. La tercera posición fue para los hermanos Pep y Jordi Vives (Opel Kadett), que les afianza en el campeonato de la Copa. En cuanto a categoría Amateurs, José Morlans y Oscar Quiles (Renault 5) fueron los vencedores, en segunda posición Juan Gracia y Juan Fernández (Seat 600). La tercera posicion de José Pedragosa y José Beltri (BMW E21) les da más margen de puntos en la Copa.


Avec une participation de 94 voitures et deux équipes de moto, les équipes ont pris le sortie de Roda de Ter pour effectuer de 350 km au total, dont près de 240 ont été chronométrés et divisé en treize sections. Jordi Mingo et Elena Domenech (911) ont été les gagnants, suivie par la Renault 5 Roger et Joan Juan Torres. La troisième place revient aux frères Pep et Jordi Vives (Opel Kadett), les renflouer dans le championnat de la Coupe. Quant à la catégorie Amateurs, José Morlans et Oscar Quiles (Renault 5) ont été les gagnants, la deuxième place Juan Gracia et Juan Fernandez (Seat 600). La troisième position Pedragosa et José José Beltri (BMW E21) leur donne plus de marge de points dans la Coupe.


  

+Info
http://www.classicmotorclub.org
http://classicmotorclubdelbages.blogspot.com.es/