Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

martes, 6 de octubre de 2015

Cinquena prova de la Copa 2015


La X Volta a Osona a posat punt i final a la quarta edició de la Copa.  Aquest any les condicions meteorològiques han acompanyat a  pesar de les baixes temperatures del cap de setmana. Els 340 km totals del ral·li han deixat com guanyadors a Carles Fortuny i Carles Jiménez amb Lancia Beta, aconseguint la primera plaça del campionat. A grup A, l’equip francès format per Laurent Carola i Camille Reire amb Peugeot 205 guanyaven el ral·li, però el segon lloc de Josep Mª Gonzalez i Jordi Dachs els donava la Copa a la seva categoria.

La X Volta a Osona a puesto punto y final a la cuarta edición de la Copa. Este año las condiciones meteorológicas han acompañado a pesar de las bajas temperaturas del fin de semana. Los 340 km totales del rally han dejado como ganadores a Carles Fortuny y Carles Jiménez con Lancia Beta, consiguiendo la primera plaza del campeonato. En grupo A, el equipo francés formado por Laurent Carola y Camille Reire con Peugeot 205 ganaban el rally, pero la segunda posición de Josep Mª Gonzalez y Jordi Dachs les daba la Copa en su categoría.


Le X Volta a Osona à mis point et fin à la quatrième édition de la Coupe. Cette année les conditions météorologiques ont accompagné à peser des basses températures du week-end. Les 340 km totaux du rallye ont laissé comme des gagnants à Carles Fortuny et Carles Jiménez avec Lancia Beta, en réussissant la première place du championnat. À groupe À, l'équipement français format pour Laurent Carola et Camille Reire avec Peugeot 205 gagnaient le rallye, mais la deuxième place de Josep Mª Gonzalez et Jordi Dachs les donnait la Coupe à sa catégorie.