Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

lunes, 6 de abril de 2015

Tercera prova de la copa 2015






Important victòria de Eduard Poveda i Victòria Carrascosa amb VW Golf que els fica a  posicions topten  de la Copa. La segona posició va ser per  a un equip debutant al campionat, Juan Roger i Juan Carlos Torres amb Renault 5 GT van lluitar fins el final del ral·li amb el Mini Cooper de Lluis Pallí i Guillem Buscarons acabant empatats a punts.  En grup A, victòria per l'equip format per Josep Mª González i Jordi Dachs amb VW Golf que els referma  al primer lloc de la classificació del grup. La segona posició va ser per Pere i Marc Busquets amb Alfa Romeo GT, seguits de molt a prop per Jordi Tarrago i Josep Font amb VW Golf per completar el podi del magnífic XI Clàssic dels Volcans.


Importante victoria de Eduard Poveda i Victòria Carrascosa con VW Golf que los coloca en posiciones topten de la Copa. La segunda posición fue para un equipo debutante en el campeonato,  Juan Roger i Juan Carlos Torres con Renault 5 GT llucharon hasta el final de rally con el Mini Cooper de Lluis Pallí y Guillem Buscarons acabando empatados a puntos. En grupo A, victoria para el equipo formado por Josep Mª González  y Jordi Dachs con VW Golf que los reafirma en el primer lugar de la clasifición del grupo. La segunda posición fue para Pere y Marc Busquets con Alfa Romeo GT, seguidos de cerca por Jordi Tarrago i Josep Font con VW Golf para completar el podio del magnífico XI Clàssic dels Volcans.


Importante victoire d'Eduard Poveda et Victòria Carrascosa avec VW Golf que les met à des positions topten de la Coupe. La deuxième position a été pour un équipement en débutant au championnat, Juan Roger et Juan Carlos Torres avec Renault 5 GT ont lutté jusque la fin du rallie avec le Mini Cooper de Lluis Pallí et Guillem Buscarons en finissant égalisés à des points. En groupe À, victoire pour l'équipement formé pour Josep Mª González et Jordi Dachs avec VW Golf que les referma à la première place du classement du groupe. La deuxième position a été pour Pere et Marc Busquets avec Alfa Romeo GT, suivis de très auprès pour Jordi Tarrago et Josep Font avec VW Golf pour compléter le podium du magnifique XI Clàssic dels Volcans.